Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het je leuk te werken in een klein team met grootse internationale ambities in de levensmiddelenindustrie?

Dan ben je bij DiDutch aan het juiste adres! Met onze laatste ontwikkeling, de Digital Chef (dé ontwerp service die op een efficiënte wijze foodproducten, verpakking & design combineert tot 3D visualisaties), zoeken we naar versterking van ons in team in Enschede.

 

Wij zoeken een industrieel ontwerper! (werkstudent of schoolverlater)

 

Functieomschrijving

Als industrieel ontwerper denk je mee en adviseer je over o.a. technische vraagstukken rondom verpakking en proces. Je komt met creatieve ideeën & oplossingen en je kunt deze vertalen naar werkbare concepten en CAD-modellen. Je bent bij het gehele ontwerpproces – van idee tot en met implementatie – betrokken, en daar krijg je energie van! Daarnaast onderhoud je contact met klanten, leveranciers en eventuele productiepartners.

 

Wat vragen wij?

  • IPO of werktuigbouwkundige achtergrond (hbo), of hebt een andere aanverwante studie (mee bezig of voltooid)
  • Je hebt ervaring met 3D CAD pakketten (3DS Max of gelijkwaardig);
  • Je beschikt over technische kennis van materialen, processen en machines;
  • Je bent creatief, enthousiast en weet ideeën door te vertalen naar de praktijk;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt affiniteit met de foodindustrie;

 

Wie is DiDutch?

DiDutch – zusteronderneming van Het Foodatelier – is een industrieel ontwerpbureau dat zich specifiek richt op alles wat (in)direct te maken heeft met de levensmiddelenindustrie. Wij bedenken en ontwerpen verpakkings- en consumentenoplossingen met een scherpe focus op consumenttrends zoals; mobiliteit, vitaliteit en functionaliteit. Met onze laatste ontwikkeling – de Digital Chef – helpen we de totale industrie met snellere en efficiëntere productontwikkeling en sterkere marketing- en salespower.

 

Wat bieden we jou?

Een uitdagende job, waarbij je met een klein, enthousiast team in een inspirerende werkomgeving werkt. Je hebt een leuke en vooral inspirerende samenwerking met de collega’s van Het Foodatelier, je krijgt een marktconform salaris en (bijna) elke week sluiten we – samen met het Foodatelier – de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel! Als foodies laten we ons graag inspireren door regelmatig samen op pad te gaan (nationaal & internationaal); bezoek aan nieuwe retail formules, concept stores, restaurants, steden etc.

 

Enthousiast?

Ben je enthousiast en wil jij de uitdaging aan gaan? Dan zijn we benieuwd naar je motivatie en CV. Mail je sollicitatie naar bart@didutch.nl . Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Bart Oude Luttikhuis (+31 (0)53 203 00 89).

 

www.didutch.nl / www.digitalchef.eu

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.