Wie is DiDutch?
DiDutch – zusteronderneming van Het Foodatelier – is een industrieel ontwerpbureau dat zich specifiek richt op alles wat direct en indirect te maken heeft met de levensmiddelencategorie. Wij bedenken en ontwerpen verpakkings- en consumentenoplossingen met een scherpe focus op consumenttrends zoals; mobiliteit, vitaliteit en functionaliteit. Van specifieke oplossingen binnen het productieproces tot en met eindproduct voor de consument. In de afgelopen jaren heeft DiDutch een sterke reputatie opgebouwd met zowel nationale als internationale klanten.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een fulltime 3D Artist die gespecialiseerd is in het maken en renderen van 3D modellen om ons team in Enschede te versterken! Je bent verantwoordelijk voor het maken van gedetailleerde en hoge kwaliteit 3D modellen van onze producten met behulp van de beste software. Daarnaast creëer je fotorealistische sfeerafbeeldingen én Augmented Reality objecten. Je denkt mee en vertaalt ideeën.

Wie ben jij?
– Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
– Je hebt een relevante opleiding richting 3D design
– Je hebt ervaring met fotorealistisch renderen
– Je hebt ervaring met 3D modeling in Rhino5, 3DSMAX, Maya, Cinema 4D of een vergelijkbaar pakket gericht op CAD modeling/game software
– Je bent creatief, enthousiast en weet ideeën door te vertalen naar de praktijk
– Je hebt oog voor detail en een zeer nauwkeurige werkwijze
– Je bent communicatief vaardig

Interesse?
Mail je sollicitatie dan naar Bart Oude Luttikhuis (bart@didutch.nl).

Bart Oude Luttikhuis
bart@didutch.nl
tel: 0641790855