client

Zwanenberg b.v.
 

the objective

De mate van flexibiliteit is te klein wanneer het gaat om verpakkingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Dankzij FreeForm is elke gewenste verpakking mogelijk en met een levertijd van 2 dagen.

 

Bedrijfsstrategie & Consulting

 

De verpakkingslijnen flexibeler maken met behulp van FreeForm. FreeForm is een project waarbij het mogelijk is om elke gewenste verpakking binnen no-time op elke productielijn te produceren. Door slim gebruik te maken van de nieuwste tooling zijn wij in staat dit op korte termijn realiseren.

 

Design & Engineering

 

Vraag en aanbod is goed afgewogen door DiDutch. Minder verpakkingsmateriaal is tegenwoordig de norm. Met de nieuwste tooling stelt DiDutch Zwanenberg b.v. instaat deze trend door te voeren in hun productieproces. Hierbij is 3D printen een belangrijk onderdeel.

 

Prototyping

 

Dankzij het gebruik van rapid tooling is DiDutch in staat om adequaat te reageren op wensen en ideeën van Zwanenberg b.v. Voorafgaand aan de implementatie zijn er diverse prototypes ontwikkeld en getest op locatie. Aan de hand van deze productietesten zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd op het gebied van vorm en materiaal.

 

Testen & Implementatie

 

Er worden constant ontwikkelingen doorgevoerd in het FreeForm project. Om er voor te zorgen dat de implementatie van deze ontwikkelingen goed verlopen worden er op verschillende locaties productietesten uitgevoerd.